Fikse BESA-korting voor de Red Star Line spektakel-musical met unieke backstage tour

De inventieve technologische hoogstandjes in het Studio 100 Pop-Up Theater blijven verbazen. We hebben een fijne verrassing voor onze leden in petto. Jullie kunnen met een fikse korting naar de nieuwe Red Star Line musical en krijgen bovendien een unieke backstage tour!

De rijdende tribunes zijn we ondertussen al gewend, maar Studio 100 doet er deze keer nog een schepje bovenop! Red Star Line —dé grote opvolger van de iconische musical 40-45— is een spektakel-musical vol drama en humor, spanning en ontroering waarin de zoektocht naar een beter leven centraal staat.

Het verhaal speelt in 1923. Miljoenen mensen maken de oversteek van Europa naar de VS in de zoektocht naar een beter leven. Zo ook Jan en Marie. Als Jan de kans krijgt om in Amerika als ingenieur aan de slag te gaan, gaat hij op het aanbod in. Marie zal hem later achterna reizen. Manipulatie en onwetendheid zorgen er echter voor dat hun liefde dreigt ten onder te gaan door de afstand. En ook de grote oversteek is niet zonder gevaar …

Je dient statistics, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.

Het verhaal neemt je mee op een ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water. De combinatie van rijdende tribunes, indrukwekkende decors en een zeer straffe cast zorgen voor een onvergetelijke once-in-a-lifetime musicalbeleving.

Wil je jezelf ook onderdompelen in dit schitterend totaalspektakel? Dat kan en zelfs met een fikse BESA-korting! Bovendien krijgen we aansluitend een unieke backstage tour.

https://redstarline.nu/musical

Praktische info:

  • Wanneer: de voorstelling van woensdag 26.04.2023 om 20u30. De voorstelling duurt 2u en 15 minuten zonder pauze, met aansluitend een backstage tour.
  • Prijs: Golden Members betalen 39 EUR/ticket categorie 1 (inclusief BTW) in plaats van 72,95 EUR. Regular en Freelance members betalen 55 EUR/ticket categorie 1 (inclusief BTW). Parking niet inbegrepen. Je tickets bestellen doe je hier.
  • Maximum 2 tickets per BESA member. Opgelet, tickets worden steeds per 2 verkocht.
  • Waar: Studio 100 Pop-Up Theater, Schoonmansveld 18, 2870 Puurs-Sint-Amands.

Het Studio 100 Pop-Up Theater bevindt zich vlak aan de kruising van de A12 en de N16 in Puurs.  Het theater is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Er zijn twee parkeerterreinen voorzien nabij het theater:

  • Parking A: Rijksweg 89, 2870 Puurs. Deze parking is een niet-overdekte parking waar je op wandelafstand van het theater kunt parkeren.
  • Parking B: Schoonmansveld 18, 2870 Puurs. Deze parking B is een overdekte parking die direct naast het theater gelegen is. Parkingtickets kunnen op voorhand online gereserveerd worden.

Wij raden je aan om deze adressen te gebruiken als je gebruik maakt van een smartphone app of gps-systeem.

Opgelet! In de ticketprijs is parking niet inbegrepen. Parking B is enkel op voorhand te reserveren op de Red Star Line website. Op Parking A kan je ter plaatse je ticket kopen bij de parkeerwachter (bankkaart of contant). Deze parking kan je ook op voorhand reserveren met een korting van 2 euro. Opgelet! 24 uur voor aanvang van de voorstelling kan er geen parkingticket meer online gekocht worden.

Wil je ter plaatse graag iets eten of drinken, dan kan je dit ook al op voorhand bestellen  via dezelfde link.

Je dient statistics, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.