Welk paritair comité past het best bij jouw eventbedrijf?

Wisselen van PC 200 naar PC 304 kan een wereld van verschil maken. Ook om onze eventsector een grotere stem, meer zichtbaarheid en waardevolle data te geven.

Wist jij dat wisselen van PC 200 naar PC 304 een wereld van verschil kan maken voor jouw eventbedrijf? De juiste keuze geeft niet alleen mogelijkheden voor een sterkere eventsector, maar is ook verplicht.

Dat leggen Eva Meyer van BESA-member Amplo en Katrien Vermeire van John & Jane uit in dit interview met Kevin Van der Straeten van onze mediapartner eventplanner.be.

“In de verdere professionalisering van onze eventsector is een aangepast sociaal kader met de nodige flexibiliteit cruciaal, zonder hierbij het belang van sociale duurzaamheid uit het oog te verliezen. Passie en intrinsieke motivatie typeren onze event professionals, maar om te blijven pionieren willen we vooral ook goede werkgevers zijn.”

Je kan het hele interview hier bekijken: https://www.eventplanner.be/tv/877_hoe-een-paritair-comite-de-eventsector-kan-veranderen.html

Foto: eventplanner.be.