Welkom

Welkom bij het grootste netwerk van eventbedrijven in België.

BESA, het Belgische netwerk van eventtoeleveranciers, is het grootste netwerk van eventbedrijven in België. Omdat we zelf met onze voeten op de werkvloer staan, weten we als geen ander wat er leeft in de eventsector. We verdedigen de belangen van de eventtoeleveranciers tot op het hoogste niveau.

Samen met onze leden willen we zorgen voor een optimaal kader om vrij en succesvol te kunnen ondernemen en groeien binnen het Belgische eventlandschap.

Wij geloven sterk in ondernemerschap dat de hele eventsector vooruit helpt. Het keywoord hierbij is samen: samen gaan we voor een gezonde sector waar we allemaal in kunnen floreren.

Wat kan BESA wij voor jou betekenen?

Je kan deel uitmaken van het BESA netwerk van eventbedrijven door rechtstreeks lid te worden. Daarmee schrijf je je in in een netwerk van meer dan 250 eventtoeleveranciers met ambities.  Als BESA-lid kun je rekenen op de steun van het netwerk, want BESA verdedigt, verbindt en versterkt de ondernemingen in de sector. Wil je weten hoe? 

BESA Lid worden

BESA verdedigt de toeleveranciers van de eventsector

Of je nu net gestart bent of al jaren onderneemt, als BESA-lid heb kan je altijd rekenen op iemand die jouw belangen als ondernemer overal sterk verdedigt: op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau. Dat doen we door proactief onderwerpen die belangrijk zijn voor onze aangesloten eventbedrijven op de politieke agenda te plaatsen. Dankzij onze lobbydossiers, al dan niet onder de koepel van de Event Confederation, sta je als ondernemer sterker in je schoenen, in goede én in crisistijden.

Kan een wetgever jou helpen? Vraag via BESA raad aan de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO’s.

Belangenbehartiging

Ontdek hoe we jouw belangen als eventbedrijf verdedigen.

Lees verder

Cirkels

Leer van anderen en sluit je aan bij een van onze communities op maat van jouw noden.

Lees verder

Nieuws

Lees relevante artikels en blijf op de hoogte van wat leeft in de sector.

Lees verder

Activiteiten

Kom in contact met andere eventbedrijven op onze activiteiten.

Lees verder

BESA versterkt

De bedrijfswereld verandert continu en dat is in de eventsector niet anders. Daarom houdt BESA je op de hoogte van alle ontwikkelingen, nieuwe maatregelen en wetgeving die op onze sector van toepassing zijn. Via onze BESA Newsflashes en nieuwsbrieven, onze social media kanalen en onze website, en ons papieren Winter- en Zomermagazine houden we de vinger aan de pols.

Via het  opleidingsaanbod van BESA werk je aan je eigen kennis en skills, en krijgt je persoonlijke groei een boost.

Interesse om gebruik te maken van onze diensten?

Word vandaag nog lid!