Event Confederation Livestream: “Hoe zet je je eventbedrijf in de kijker als aantrekkelijke werkgever”

Dat het geen sinecure is om goed personeel te vinden om onze bedrijven te komen versterken, dat wisten we al. Daarom organiseert Event Confederation een aantal livestreams om onze bedrijven te helpen om zichzelf als aantrekkelijke werkgever in de markt te zetten.

Goed personeel vinden is moeilijk in onze sector, en dat geldt voor alle subsectoren van de eventindustrie, zowel bij agencies als bij leveranciers. Het blijft een heikel punt waar we allemaal mee worstelen.

Daarom organiseert de Event Confederation samen met industriepartner Randstad een serie livestreams voor alle organisaties in de sector die zichzelf als aantrekkelijke werkgever in de markt willen zetten. Olivier Lefèvre, directeur Randstad Adivsory Services, zorgt voor relevante content voor deze reeks rond employer branding met concrete tips & tricks en do’s & don’ts bij rekrutering, onboarding en het aanwerven én houden van nieuw talent en goed personeel.

Dat zijn drie verschillende momenten waarop je je als werkgever extra op de kaart kan zetten. Daarom worden ze elk apart behandeld:

  • Hoe nieuw talent vinden, motiveren en rekruteren voor jouw organisatie? Schrijf je hier in voor de 1ste livestream rond acquisitie van nieuw talent op dinsdag 14 mei 2024 van 12u tot 13u.
  • Hoe nieuw talent impactvol onboarden in jouw organisatie? Schrijf je hier in voor deze 2de livestream rond onboarding van nieuw talent op donderdag 12 september 2024 van 12u tot 13u.
  • Hoe goed personeel blijven boeien en engageren in jouw organisatie? Schrijf je hier in voor de 3de livestream rond retentie van nieuw talent op donderdag 9 januari 2025 van 12u tot 13u.

De voertaal van de livestreams is Engels. Voorkennis is niet nodig. De Teams-links worden telkens één dag voor de webinar gestuurd naar iedereen die zich inschreef.

Meer info over deze livestreams (en nog veel meer interessante info voor en over onze sector) vind je op de website van de Event Confederation: https://event-confederation.be/nieuws/op-zoek-naar-tips-tricks-over-hoe-je-jezelf-als-aantrekkelijke-werkgever-in-de-markt-zet/

Foto: Event Confederation