Festarent opent nieuwe vestiging in Luik

De uitbreiding van Festarent naar Wallonië is een feit! Sinds april is het bedrijf, onderdeel van BESA member Total-E, officieel gevestigd in het Franstalige gedeelte van ons land met een showroom, kantoren, magazijn én afhaalpunt.

Na Beringen en Hasselt kan je nu dus ook terecht in hun gloednieuw filiaal in het Franstalige gedeelte van ons land. Sinds april is het bedrijf officieel gevestigd in Luik.

Je vindt het nieuwe filiaal op dit adres: Voie du Bosquet 3, Verlaine. Openingsuren: van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u00. Voor alle vragen of hulp in Wallonië kan je terecht op het nummer 042 96 02 08.

Doorheen de jaren heeft Festarent, onderdeel van BESA Golden member Total-E, al heel wat feesten vormgegeven. Van gezellige dinertjes voor twee personen tot events voor 20.000 gasten. Het bedrijf beschikt over een feestaanbod voor elke gelegenheid. Meubilair, tafelmaterialen, planten, decoratie, keukenmateriaal: Festarent heeft het allemaal. Het volledige assortiment vind je op de website https://festarent.be/.