Nieuwsbrief 04/24

Heb je onze nieuwsbrief van april niet in je mailbox gekregen? Lees hem dan hier.

Het voorjaar was voor velen onder ons bijzonder druk. Dat 2024 een druk eventjaar zou worden bleek zowaar een understatement. Goed nieuws dus! We hadden daar natuurlijk ook zelf een beetje de hand in met een zeer gesmaakte Meet The Members bij WICREATIONS, het voor de tweede keer georganiseerde Echo24 en onze opleidingen Vol-VCA en BA4+BA5. Maar daar stopt het uiteraard niet bij! Nu de lentezon eindelijk van de partij is – hout vasthouden – beginnen we al reikhalzend uit te kijken naar wat de (festival)zomer ons brengt. Wat dacht je van een backstagetour bij Rock Werchter bijvoorbeeld? Maar daarover horen jullie later meer!

2024 is dus alvast onder een goed gesternte begonnen. De meesten onder ons hadden dit voorjaar al een volle agenda en ook de rest van het jaar ziet er veelbelovend uit. We hopen dat het ook voor jou en je medewerkers, collega's en familie een mooi eventjaar wordt!

Het BESA team

De rest van de nieuwsbrief kan je HIER lezen.

Ben je nog niet geabonneerd maar wil je de nieuwsbrief toch graag in je mailbox krijgen, laat dan HIER je gegevens achter.

Heb je als BESA lid een nieuwtje dat je graag wil delen met de collega’s, aarzel dan niet om ons dat te laten weten!

De vorige edities van onze nieuwsbrief vind je in het nieuwsarchief.

Photo by Daiga Ellaby on Unsplash.