Vooropleiding veiligheid en preventie: een sector die rekruteert in Brussel!

Wil je werken in de beveiligings- en preventiesector (bijvoorbeeld als security agent) en heb je wat voorbereiding nodig? Kom meer te weten over deze sector, de vereiste vaardigheden en hoe je de selectietests doorloopt tijdens de vooropleiding georganiseerd door Bruxelles Formation.

Na deze vooropleiding van 8 weken van Bruxelles Formation heb je een antwoord op alle vragen die je hebt over werken als veiligheidsagent, heb je nuttige vaardigheden verworven in het Frans en het Nederlands, ben je voorbereid op de selectiegesprekken en heb je dus ook betere slaagkansen voor de toelatingsproeven in een opleidingscentrum voor een job als bewaker, veiligheidsagent, enz. …

De taal van deze vooropleiding is het Frans. Als je niveau Frans niet goed genoeg is, zal het centrum je doorverwijzen naar een remediërende cursus.

Let op: deze vooropleiding leidt niet tot een kwalificatie en geeft je geen certificaat "veiligheidsagent", noch geeft het je het recht om dit beroep uit te oefenen. Alleen erkende centra kunnen een opleiding tot veiligheidsagent geven (zoals ons lid BESA Protection Unit).

Voor je je kan inschrijven voor de cursus moet je een informatiesessie bijwonen. Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst op 24 april om 13.00 uur!

Meer informatie en inschrijven: https://bit.ly/4471spV