Event Confederation: Brussels Special Venues joins the club

De Event Confederation stelt met met veel plezier de associatie Brussels Special Venues voor als nieuw lid binnen de confederatie.

Brussels Special Venues, kortweg BSV, viert haar 15-jarige bestaan als toonaangevend informatie- en reservatieplatform voor eventlocaties en vertegenwoordigt meer dan 30 uitzonderlijke partners in Brussel.

Of je nu op zoek bent naar een ruimte voor een intiem zakendiner of eerder naar een locatie voor 10.000 personen: de leden van BSV bieden samen maar liefst 340 zalen. Zij verwelkomen elk type event: meetings, internationale conferenties, productpresentaties, tentoonstellingen en beurzen, recepties, diners, spektakels en concerten, persconferenties, … en dit voor zowel corporate events, associaties, instituten of private sector.

Brussels Special Venues bieden alle soorten zalen: speciaal ontworpen eventruimtes, maar ook industriële of design locaties, musea, concerthallen en theaters. En dat allemaal met de extra touch! Deze Brusselse ondernemers bieden prachtige locaties, uitstekende faciliteiten, aantrekkelijke settingen, hedendaagse technologie, kwalitatieve diensten, een professionele begeleiding en een flexibele organisatie. En verliezen nooit de veiligheid uit het oog! BSV begeleidt je graag én snel bij de keuze van eventlocatie. Daartoe biedt BSV gratis o.a. een superhandige tool bij het zoeken naar de juiste locatie op hun website www.venues.be.

BSV, een vereniging zonder winstoogmerk, treedt nu toe tot de Event Confederation die als doel heeft de krachten te verenigen van alle spelers in de “live” evenementensector in België.

De Event Confederation schreef alvast een positief verhaal naar aanleiding van de door Covid zwaargehavende sector. Voor de pandemie bestonden er diverse kleinere associaties. Meer en meer gaan deze nu samenwerken onder de koepel van de Event  Confederation. EC heeft de ambitie om alle spelers groot of klein binnen de ruime eventindustrie te gaan verzamelen. Ook in de toekomst mogen nog extra leden worden verwacht, gesprekken zijn volop lopende.

Vandaag staat de teller al op 5 confederatieleden terwijl de Event Confederation een goed jaar geleden nog niet bestond:

  • BESA: Belgian Event Suppliers Association
  • Febelux: Beurzen – Congressen – Events
  • ACC:  Eventbureaus
  • UPT: Union Professionelle des Traiteurs
  • BSV: Brussels Special Venues