WOMED Award 2021: komt de volgende onderneemster van het jaar uit de eventsector?

Elk jaar wordt vrouwelijk ondernemerschap beloond met de uitreiking van de WOMED Award. Wordt Sound of Silence bezielster Katrien Vermeire ‘Onderneemster van het Jaar’? Je kan nog tot en met woensdag 9 februari je stem uitbrengen.

Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen reiken elk jaar een award uit aan de Onderneemster én de Belofte van het Jaar om vrouwelijk ondernemerstalent te belonen. De WOMED Award wordt al voor de 23ste keer op rij uitgereikt aan een ambitieuze vrouwelijke ondernemer, minimum 5 jaar zelfstandig in hoofdberoep én aandeelhouder.

Dit jaar vinden we ook event talent onder de finalistes voor de WOMED Award 2021. Katrien Vermeire van het AV productiebedrijf John en Jane ken je ongetwijfeld als de drijvende kracht achter de Sound of Silence acties van het afgelopen jaar. Wordt zij 'Onderneemster van het Jaar'? Ze is alleszins onze favoriet!

Je kan zelf nog tot en met woensdag 9 februari je stem uitbrengen via  de website van markant vzw. Wie wint komen we te weten op woensdag 9 maart om 20u00, tijdens de online uitreiking van de WOMED Award 2021.

Wil je daar graag bij zijn? Schrijf je in via https://markantvzw.be/womedaward om de uitreiking gratis online te volgen. Je vindt hier ook meteen het programma van de avond.