Word jij ook actief meewerkend lid van BESA?

Wil je wel eens mee helpen iets organiseren voor de collega’s, een workshop geven, nieuwsartikeltjes schrijven, of nog iets anders? Omdat we bij BESA allemaal vrijwilligers zijn die ook volop meedraaien in de drukke eventwereld, kunnen we extra hulp goed gebruiken! Bovendien krijg je als actief lid ook een stem in de algemene vergadering.

Als je in je mailbox een bericht of een nieuwsbrief krijgt van BESA, hoort dat er schot in de zaak van het paritair comité komt, of naar een BESA Backstage of Meet The Members event komt, dan zitten daar achter de schermen mensen achter die vrijwillig en onbezoldigd hun handen uit de mouwen steken voor BESA.

Iedereen binnen de organisatie is echter ook actief binnen de eventsector. Dat is op zich zeer OK omdat we daardoor als federatie ook de vinger aan de pols houden van wat leeft binnen de sector (en het is ook de reden waarom we zo dikwijls hameren op onze wens om de diversiteit binnen het eventlandschap ook vertegenwoordigd te zien binnen ons ledenbestand en binnen onze raad van bestuur), maar het zorgt er ook voor dat we niet altijd allemaal even veel tijd hebben.

Daarom kunnen we extra helpende handen binnen onze federatie zeer goed gebruiken. We horen je al zuchten dat jij ook geen tijd hebt. We weten inderdaad allemaal hoe druk het is binnen onze sector, maar wat we vragen hoeft niet altijd even groots te zijn (al mag dat uiteraard wel :-)).

Mogen we rekenen op jouw hulp?

  • Kunnen we voor één van onze meetings gebruik maken van een zaaltje (en de koffiemachine!) binnen jouw bedrijf?
  • Heb je een goede pen, dan schrijf je misschien graag eens een relevant artikel voor onze website en/of nieuwsbrief?
  • Wil je je lessons learned over topics die relevant zijn voor de sector delen met je collega ondernemers?
  • Wil je mee nadenken over veiligheid op de evenementen die we helpen neerzetten voor onze klanten en mee de standaarden uitdenken voor veilige events?
  • Wil je wel eens graag een field trip, een sportieve ontmoeting of een ander netwerkmoment organiseren voor je collega’s uit de sector?
  • Of wil je wel eens een workshop, opleiding of lezing geven die interessant kan zijn voor de sector of ons meenemen op een backstage tour doorheen je bedrijf?
  • Ben je een electriciteitsgeek en duik je graag in de teksten van AREI die relevant zijn voor onze bedrijven?
  • Misschien heb je nog andere voorstellen waar we nu niet aan denken?

Het kan allemaal! We horen graag van jou als je een fijn voorstel hebt of mee wil helpen!

Ja, ik wil helpen!

En oh ja, iedereen die wel eens de handen uit de mouwen steekt voor BESA heeft een stem op onze Algemene Vergadering! Die is gepland op 25 juni om 17u00 in Werchter.

Photo by Priscilla Du Preez 🇨🇦 on Unsplash