Tentmoment wordt onderdeel van Veldeman Group

Het tentenverhuurbedrijf Tentmoment wordt overgenomen door Veldeman Group. Het bedrijf ziet daarmee de continuïteit in de toekomst gewaarborgd. Beide BESA-members vullen elkaar perfect aan.

De Oost-Vlaamse tentenbouwer Tentmoment wordt overgenomen door het Limburgse Veldeman Group, dat tentstructuren verhuurt en verkoopt. Beide bedrijven, allebei BESA-member, zijn familiebedrijven die kwaliteit en doorgedreven service hoog in het vaandel dragen. Een perfecte match dus!

De huidige zaakvoerders van Tentmoment zijn al de derde generatie actief in het bedrijf, maar zonder familiale opvolging was de continuïteit van het bedrijf in de toekomst niet verzekerd. Door de overname door Veldeman Group is dat nu wel het geval.

Veldeman Group is wereldwijd actief, met spectaculaire tenten in de festival- en eventwereld – denk aan de nieuwe Barn op Rock Werchter – maar ook met grote tijdelijke hallen en opslagplaatsen in de industrie. Voor Veldeman Group betekent de overname een versterking in de regio West- en Oost-Vlaanderen, met uitbreiding Noord-Frankrijk. Het bedrijf was al een tijdje op zoek naar een uitvalsbasis in deze regio. Beide bedrijven werkten ook al jaren collegiaal samen om elkaars aanbod te versterken indien nodig. Die samenwerking wordt nu dus structureel.

Klanten van Tentmoment kunnen gerust zijn: Tentmoment blijft als zelfstandige entiteit onder haar eigen naam opereren. Ook het huidige managementteam blijft aan, waardoor de continuïteit voor het bedrijf en haar medewerkers gewaarborgd blijft.

Foto: Tentmoment.