Shure Days: gratis training voor audio professionals – 05.06.07/09

Begin september kan je terecht in de Face Academy in Boom voor de Shure Days, een gratis trainingprogramma met Shure masterclasses voor audiotechnici.

In de hedendaagse wereld van voortdurend evoluerende technologie en innovatief ontwerp, is het noodzakelijk dat audioprofessionals up-to-date technische inzichten en training krijgen op deze steeds groter wordende gebieden. Daarom organiseert Shure met haar Shure Audio Institute (SAI) regelmatig gratis opleidingen voor audioprofessionals uit de live, rental en filmsector.

Tijdens de Shure Days bij de Face Academy in Boom leert expert trainer Kristof Jeuris je de kneepjes van de draadloze audiotechnologie van Shure:

05.09.2023: Wireless Masterclass

De Wireless Masterclass is ideaal voor ervaren audio professionals die hun vaardigheden willen verbeteren en voorop willen blijven lopen op het gebied van draadloze audiotechnologie.

Deze intensieve sessie reikt je de tools en de kennis aan om complexe uitdagingen te overwinnen en draadloze audiosystemen te optimaliseren. We duiken diep in de fijne kneepjes van draadloze audiotechnologie en worden geavanceerde onderwerpen behandeld zoals frequentiecoördinatie, antennedistributie, spectrumanalyse en technieken om interferentie te beperken.

Meer info:

  • De Wireless Masterclass is bedoeld voor gevorderde audiotechnici met ervaring op dit gebied.
  • Datum: dinsdag 5 september 2023 van 10u00 tot 16u00. Lunch wordt voorzien.
  • Voertaal: Engels.

06.09.2023: Wireless Workbench Training

Deze training is essentieel voor audiotechnici die de Wireless Workbench software van Shure onder de knie willen krijgen en hun professionele vaardigheden willen verbeteren.

De training wil je de kennis en vaardigheid leren om draadloze microfoonsystemen te optimaliseren. We leren hoe we Wireless Workbench, een krachtige softwaretool voor frequentiecoördinatie, monitoring en probleemoplossing, effectief kunnen gebruiken. Door middel van praktische instructies en voorbeelden uit de praktijk krijgen we praktische inzichten om de prestaties en betrouwbaarheid van onze draadloze setups te maximaliseren.

Meer info:

  • Datum: woensdag 6 september 2023 van 10u00 tot 16u00. Lunch wordt voorzien.
  • Deelnemers moeten hun eigen laptop meebrengen waarop WWB7 al is geïnstalleerd.
  • Voertaal: Engels.

07.09.2023: Axient Digital Certification

Dit programma geeft je diepgaande kennis van het Axient Digital draadloze microfoonsysteem van Shure. Je krijgt er de fijne kneepjes van deze geavanceerde technologie mee onder de knie, van geavanceerde RF-coördinatie tot naadloze integratie met bedieningssoftware.

Na het succesvol afronden van de training krijg je van Shure  het Axient Digital certificaat, dat jouw expertise valideert in het bedienen en oplossen van problemen met Shure's belangrijkste draadloze microfoonsysteem.

Meer info:

  • Datum: donderdag 7 september 2023 van 10u00 tot 16u00. Lunch wordt voorzien.
  • Deelnemers moeten hun eigen laptop meebrengen.
  • Voertaal: Engels.

Meer informatie over de Shure Days vind je op de website van Face Academy: https://www.face.be/academy

Foto: Shure.