Onze BESA familie breidt uit

Het doet ons veel plezier om een aantal van onze nieuwste leden aan jullie te mogen voorstellen. Mo how zeg, ze komen allebei uit West-Vlaanderen: welkom beMatrix en JMT!

beMatrix – Roeselare / Golden Member

Wie de kaders van beMatrix niet kent, heeft de afgelopen tien jaar op een andere planeet geleefd. Ze worden zowat op alle beurzen gebruikt, en niet alleen hier bij ons maar wereldwijd. Het kadersysteem van beMatrix is immers de ideale oplossing voor tijdelijke structuren zoals beursstanden en congreswanden, maar ook voor pop-upconcepten en allerhande structuren voor indoor- en outdoorevents. Het systeem is simpel, duurzaam en flexibel, aanpasbaar aan ieders creatieve idee en/of budget. En het gaat vele verder dan simpele wandjes, want met hun kwalitatieve LEDskins en mooie ronde vormen leggen ze de lat meteen een heel stuk hoger.

beMatrix kan je bereiken via hun website: https://bematrix.com/eu/nl/contact

Colors of Design stand (Event Industry Forum 2023)

JMT – Waregem / Golden Member

JMT is een van de grootste verhuurders van meubilair en tapijttegels voor evenementen, congressen en beurzen in heel Europa. Zij bieden een compleet pakket aan producten en diensten, en helpen graag met het vertalen van concepten en ideeën naar de juiste combinatie van meubilair en vloerbedekking om van ieder evenement, beurs of congres een succes te maken.

Het bedrijf heeft meerdere Europese vestigingen en kan dus zonder problemen overa in Europa werken. Er is bijna altijd een vestiging die meubilair en vloerbedekking kan leveren vanuit een locatie in de buurt. Vanuit hun kantoren door heel Europa zijn zij in staat om alle evenementen te ondersteunen met behulp van lokale expertise, native speaking personeel en een consistent hoog niveau van service en kwaliteit.

JMT is bereikbaar via https://www.jmt.be/nl_BE/.

Je dient statistics, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.

Photo by Belinda Fewings on Unsplash