Nieuws uit de sector: Event Confederation Newsletter 3

De nieuwsbrief van januari van de Event Confederation zorgt opnieuw voor interessant nieuws uit de sector, bijdragen van partners en een inkijk in de dossiers die momenteel lopende zijn. En als stakeholder van de Event Confederation mag BESA zichzelf voorstellen.

In deze nieuwsbrief heeft de Event Confederation het over actuele kwesties zoals het dossier Paritair Comité en de nieuwe wet ter verbetering van de binnenluchtkwaliteit. Ook de stakeholders van de Event Confederation komen aan bod. Zo krijgt BESA deze keer de kans om zich voor te stellen aan een breder publiek.

De Event Confederation werd opgericht in de nasleep van de Covid-19 crisis, om de brede evenementensector te verenigen en te vertegenwoordigen tegenover beleidsmakers, media en stakeholders. Onder de paraplu van de Event Confederation werken verschillende eventfederaties samen.

Wil je de nieuwsbrief in de toekomst in je mailbox ontvangen, vergeet dan zeker niet om je te abonneren! Dat kan via het registratieformulier onderaan op de homepage van de Event Confederation.

Veel leesplezier!