Bevraging: impact coronacrisis op de leveranciers in de eventsector

Ondanks de vele steunmaatregelen, lijken veel eventleveranciers toch niet de steun te krijgen die ze nodig hebben. Daarom willen we met de overheid bekijken of een bijsturing mogelijk is. Om de discussie te onderbouwen met concrete cijfers, hebben we jullie input nodig!

De verschillende overheden in ons land hebben geprobeerd om met een reeks aan maatregelen de economische impact van de coronacrisis zo veel mogelijk draaglijk te houden. Omdat de eventsector al sinds het begin van de crisis noodgedwongen plat ligt, staan wij hoog op het lijstje van sectoren die extra aandacht moeten krijgen in deze. Dat is goed.

Als eventleveranciers hebben wij echter de indruk dat de maatregelen niet altijd evenredig zijn verdeeld en dat een heel pak leveranciers uit onze sector daardoor niet de steun krijgen die ze nodig hebben. Daarover gaan we het gesprek aan met de overheid, om te bekijken welke bijsturing eventueel mogelijk en noodzakelijk is.

Dat gesprek willen we wel graag onderbouwen met concrete cijfers, een stand van zaken specifiek vanuit het oogpunt van de leveranciers in de eventsector. Daarom hebben we een bevraging uitgewerkt die dieper peilt op de economische impact van de coronacrisis op jullie bedrijf. Mogen we 10 minuten van je tijd vragen om ze in te vullen?

Je vindt de bevraging hier: https://forms.gle/8i19rvK6AJZZDkVy5

Omdat we ons er van bewust zijn dat deze informatie gevoelig kan liggen, hebben we deze bevraging volledig anoniem gemaakt.

We hopen dat we mogen rekenen op jullie steun zodat we met een goed gestoffeerd dossier naar de overheid kunnen trekken.

Photo by Kane Reinholdtsen on Unsplash