Bevraging eventfreelancers

De prijzen in onze sector staan onder druk. Dat is ook het geval bij onze eventfreelancers. De BESA Freelancerswerkgroep wil daarom polsen in welke mate de tarieven van de freelancers de trend in de markt volgen.

Onze sector wordt gekenmerkt door de vele eventfreelancers die voor zowat alle soorten van jobs worden ingezet. Dat is nu nog meer het geval dan anders, want de vele openstaande vacatures in de eventsector zijn een knelpunt voor de heropstart. En als we mogen uitgaan van eenzelfde drukte als tijdens die paar maanden in 2021, dan belooft het een hektisch jaar te worden met alle uitgestelde events die vanaf maart terug in de planning worden gezet. 

Tegelijkertijd staan de prijzen in onze sector onder druk door een gebrek aan mensen en materiaal, stijgende energieprijzen, de oorlog in Oekraïne, inflatie … Dat is ook het geval bij onze eventfreelancers. De BESA Freelancerswerkgroep wil daarom polsen in welke mate de tarieven van de freelancers de trend in de markt volgen. Wat was de impact van corona op de tarieven van onze freelancers? Zijn de dagprijzen gestegen of net niet? Voelen onze freelancers druk van hun klanten?

Ben jij een eventfreelancer? Mogen we je dan vragen om de bevraging in te vullen? Dat neemt maar tien mnuutjes van je tijd en kan volledig anoniem.