Save the date: Meet in Flanders Academy #9 – Vrijdag 25 maart 2022

De Meet in Flanders Academy van Toerisme Vlaanderen toont zich als hét congres dat je als event professional zeker niet mag missen. De volgende editie vindt plaats op 25 maart in het gloednieuwe BMCC congrescentrum in Brugge. Zet alvast een reminder in je agenda!

De laatste Meet in Flanders Academy in december werd last minute gewijzigd naar een online debat. Maar voor de volgende editie gaan we opnieuw voluit fysiek. Op vrijdag 25 maart organiseert Toerisme Vlaanderen de negende Meet in Flanders Academy in Brugge, helemaal live in het gloednieuwe BMCC (Bruges Meeting & Convention Centre).

Wat je kan verwachten

Op het programma staan onder andere de eerder uitgestelde topics ‘Duurzaamheid op WK Wielrennen’ en ‘Florerende Events’. Deze onderdelen worden aangevuld met andere inspirerende keynotes en debattopics, gevolgd door workshops waarin je concrete handvaten aangereikt krijgt waarmee je binnen je organisatie aan de slag kan. Uiteraard voorzien we op deze unieke bijeenkomst van congres- en eventprofessionals ook de nodige netwerkmomenten.

Kortom, deze negende editie van de Meet in Flanders Academy wordt zonder twijfel opnieuw een niet te missen kennis- en netwerkmoment voor de eventprofessionals in Vlaanderen.

Meer informatie volgt binnenkort. Maar hou deze datum nu al vrij in je agenda.

Praktische informatie

  • Wanneer? Vrijdag 25 maart 2022
  • Tijdstip? Van 10.00u – 16.00u
  • Waar? Bruges Meeting & Convention Center (BMCC) (klik hier voor de Google Maps coördinaten)
  • Voor wie? Organisatoren van congressen en events, ondernemers en andere professionals binnen de congres- en eventsector.

Klik hier om Meet in Flanders Academy #9 toe te voegen aan je digitale agenda.

Ken je vrienden of collega's die ook graag geïnspireerd worden door en over de eventsector? Breng hen dan zeker op de hoogte van dit event!