Nice to meet you!

We stellen je met veel plezier een aantal nieuwe leden van onze BESA familie voor. Hartelijk welkom Jill Vlaeminck (Straight Up), Bulterys, Eventronics, Total-E en Guestflow!

Jill Vlaeminck (Straight Up) – Edegem / Freelance member

Een ervaren event manager met uitstekende people skills en een neus voor alles wat met travel en hospitality te maken heeft, zo horen we Jill Vlaeminck wel vaker omschrijven. Van Rode Neuzen Dag tot high level diners, deze eventfreelancer is van vele markten thuis!

Je kan Jill Vlaeminck bereiken via mail naar jill@bbsi.be.

Bulterys nv – Brussel / Regular member

Als je een generator nodig hebt, is de kans groot dat iemand je de contactgegevens van Bulterys in je handen duwt. Deze betrouwbare leverancier is immers een gekende leverancier van technische elektrische apparatuur voor events, voornamelijk generatoren maar ook LED lichtmasten, verwarmingselementen en airco’s, mobiele laadpalen, enz. …

Je kan Bulterys contacteren via hun website: https://www.bulterys.be/nl/

Eventronics – Mechelen / Regular member

Wie in onze sector digitaal zegt, zegt Eventronics. Dit event technologiebedrijf met 15 jaar op de teller verzorgt de volledige digitalisering van onsite, hybride en online evenementen. Je kan bij hen terecht voor videoproductie, digital broadcast, online event venues, digital event tools en expert services op het gebied van digitalisering.  Je kan je volledige digitale productie in hun handen leggen.

Je kan Eventronics bereiken via hun website: https://www.eventronics.eu/

Photographer: WILLEM VAN PUYENBROECK © | Copyright: WILLEM VAN PUYENBROECK ©

Total-E – Beringen / Golden member

Total-e is de one-stop-shop voor elk event met een ruim aanbod aan licht, geluid, video, meubilair, decoratie, stoffering, print, porselein, bestek, glaswerk, … en ga zo maar door.  Van losse verhuur van meubilair, keuken- of tafelmateriaal, decoratie,… tot totale ontzorging, inclusief techniek. Zo maken ze van elk event een succes.

Je kan Total-E bereiken via hun website: https://www.total-e.com/

Guestflow – Gent / Regular member

Guestflow biedt slimme betaaloplossingen aan voor evenementen en horeca van 1 dag tot een volledige seizoen. Zo hoef je je als organisator geen zorgen meer te maken over betaalterminals, kassa’s en over bankkaart -en cashless betalingen. Guestflow zorgt ervoor dat alles qua transacties vlot verloopt op evenementen, food -en muziekfestivals, party’s, pop-up winkels of bars en dat met voor de eventsector zeer lage transactiekosten.

Je kan Guestflow bereiken via hun website: https://www.guestflow.be/

Photographer: Gorodenkoff

Photo by Vladislav Klapin on Unsplash