Easy2Rent wordt Allrent Belgium

BESA-member Easy2Rent gaat samen met zusterbedrijf Allrent verder onder de naam Allrent IT & AV solutions. Voor de klanten van het bedrijf verandert er verder niets.

Enkele jaren geleden al werd BESA-member Easy2Rent overgenomen door The Rental Group, een internationaal IT en AV verhuurbedrijf dat ook Allrent en Novid in haar portfolio had. Nu worden Easy2Rent en Allrent helemaal samengevoegd om verder te gaan onder de naam Allrent IT & AV solutions. Deze aanpassing gebeurt alvast in België, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Later volgen nog meer Europese landen.

Allrent IT & AV solutions is Europa's belangrijkste verhuurder van professionele IT- en AV-producten aan een scherpe prijs, met een heel ruime portfolio en oplossingen voor ieders budget.

De e-mail contacten zullen vanaf nu via rent@allrent.be verlopen. Verder verandert er voor de klanten Easy2Rent helemaal niets: het bedrijf blijft gewoon in Wilrijk en de contactpersonen blijven dezelfde. De bestaande contracten blijven ook gewoon verder lopen bij Allrent Belgium BV.

Foto: Allrent.