BISART Business and Art opleiding ook voor technci podium-licht-geluid

Ben je een technieker in podium-licht-geluid ingeschreven bij de VDAB en gemotiveerd om meer zakelijke skills te ontwikkelen? Dan is BISART misschien iets voor jou!

De VDAB organiseert samen met Cultuurloket opnieuw de opleiding BISART (business and art). Deze opleiding biedt verschillende workshops aan rond artistiek ondernemerschap. Zo leer je hoe je jezelf optimaal in de markt kan zetten.

Het project richt zich niet alleen tot kunstenaars maar ook tot startende of ervaren podium-licht-geluid technici in de podiumkunsten met een relevant diploma of aantoonbare ervaring of met een kunstwerkuitkering.

Tijdens deze opleiding krijg je tools en inzichten om de juiste prijs te bepalen, je werk naar buiten te brengen, jezelf te vergoeden en welke inkomstenbronnen voor jou van toepassing zijn.  Naast personal branding leer je hoe je je financiën beheert, subsidies aanvraagt en welke statuten er bestaan. Je eindigt het traject met een persoonlijk actieplan. De opleiding duurt 4 weken en is afwisselend fysiek en digitaal.

BISART wordt op twee plekken georganiseerd: van 6 maart tot 31 maart 2023 in Leuven en van 24 april tot 22 mei 2023 in Gent.

Inschrijven kan via de website van de VDAB: BISART (Leuven) of BISART (Gent)