Een duurzame toekomst voor zakelijke events: vul de bevraging in!

VisitFlanders Convention Bureau wil de sector op een duurzame manier versterken, met oog voor ecologische, sociale en economische aspecten. Om hen te helpen om een strategie te ontwikkelen, vragen ze jouw input! Vul voor 30 september 2024 de vragenlijst in.

Wil jij mee vorm geven aan de duurzame toekomst van business events in Vlaanderen?

VisitFlanders Convention Bureau streeft ernaar om de sector op een duurzame manier te versterken, met oog voor ecologische, sociale en economische aspecten. Om dit te bereiken, ontwikkelen zij een strategie die de noden & uitdagingen van de (inter)nationale business event sector en steden ondersteunt. Daarom hebben ze jouw expertise nodig!

Door deel te nemen aan deze enquête help je hen de belangrijkste duurzaamheidsthema's te identificeren. Dit neemt slechts 10 minuten van je tijd in beslag, maar jouw input is van onschatbare waarde om hun ondersteuning nog beter af te stemmen op de behoeften van de organisaties in onze sector. Geef je input voor 30 september 2024. 

Klik hier om de bevraging in te vullen

Foto: Meet in Flanders https://www.meetinflanders.com/drimage/1920/480/20522/-/sites/default/files/media/images/2022-06/why%20flanders%203.jpg