Diversiteit in techniek: vul de bevraging in!

Heeft jouw organisatie ervaring met een succesvolle campagne voor diversiteit en inclusie binnen het technisch team en wil je die ervaring delen? Vul dan voor 24 september 2023 de bevraging in!

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) is op zoek naar innovatieve projecten en initiatieven die diversiteit in de technologiesector bevorderen. Het gaat daarbij niet alleen om de sectoren die standaard met technologie worden gelinkt – zoals wiskunde, wetenschappen, enz. … – maar ook om techische functies in andere sectoren, zoals de cultuursector of de eventsector.

Heeft jouw organisatie dus ervaring met een succesvolle campagne voor diversiteit en inclusie binnen het technisch team en wil je die ervaring delen?

Vul dan voor 24 september 2023 de bevraging van de Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD) in. Zo kan je bijdragen tot een meer diverse en inclusieve sector!

De meest vernieuwende ideeën zullen worden meegenomen in de high level communicatie van de OECD en worden gevraagd om bij te dragen aan een online workshop in oktober 2023.

Photo: Soundgirls