Welkom bij de BESA familie!

We laten je met veel plezier kennis maken met onze zeer diverse BESA familie. Deze keer: Steve Pittoors (Duffelcoat Productions) en Ramses Goos (Backstage Massage & Therapy).

Steve Pittoors (Duffelcoat Productions) – Duffel / Freelance member

Digitale media zijn heel gewoon de dag van vandaag, maar dat was nog niet zo lang geleden helemaal nog niet zo. Via Duffelcoat kan je al je oude banden en schijven laten omzetten naar een beheersbaar digitaal audio- en videoarchief. Daarvoor worden oude en state-of-the-art audio & video technologiën gebruikt, zowel voor professionals als voor hobbyisten en studenten.

Duffelcoat wil zo de  (her)beleving van audiovisueel erfgoed mogelijk maken. Daar kunnen we het alleen maar volmondig mee eens zijn.

Je kan Steve bereiken via http://www.duffelcoat.be

Ramses Goos (Backstage Massage & Therapy) – Haasdonk / Freelance member

Optreden is als topsport, je presteert veel beter als je je goed en energiek voelt in lichaam en geest. Ook tourmanagers en managers van festivals of concerten zullen dit zeker beamen.

Enter Ramses “Rams” Goos van Backstage Massage & Therapy. Wie in de festivalwereld zit, kwam hem waarschijnlijk al wel eens backstage tegen. Daar zorgt hij er met zijn massages voor dat artiesten er helemaal klaar voor zijn om on stage het beste van zichzelf te geven. Gepasssioneerd door muziek en dans als hij is, doet hij dat ondertussen al sinds 2015, gebruik makend van verschillende technieken.

Je kan Ramses bereiken via www.backstage-massage.com.

Image by rawpixel.com on Freepik