Vergeet je 10% BESA-korting niet voor jouw beursstand op Eventure!

Op woensdag 18 en donderdag 19 december verwelkomt Waregem Expo de eerste editie van Eventure, de nieuwe Vlaamse vakbeurs voor de eventsector met ook een interessant randprogramma. BESA-leden krijgen 10% korting bij de reservatie van hun stand.

Eventure is een gloednieuwe, Vlaamse vakbeurs voor de eventsector waar je kan kennis maken met een brede waaier aan exposanten. Alle soorten leveranciers uit de eventsector zijn welkom: artiesten, aanbieders van teambuildings, venues, AV-bedrijven, leveranciers van herbruikbare bekers, vloerbekleding, meubilair, tenten, toiletwagens, hospitality, enz. … Laat dat net zo’n beetje het overzicht zijn van onze leden! Heel wat onder hen zullen dan ook aanwezig zijn op Eventure en ook BESA en de Event Confederation hebben er een eigen stek.

Eventure mikt op drie verschillende soorten bezoekers: event agencies die die professioneel bezig zijn met het organiseren van evenementen voor hun klanten, semiprofessionele organisatoren die daarnaast nog een vaste job hebben en corporate bezoekers die binnen grote bedrijven bezig zijn met het regelen van events.

Naast de beurs zelf wil Eventure ook een sterk randprogramma brengen met interessante keynotes rond hot topics in de sector. Samen met de Event Confederation en onze zusterfederaties organiseren we er op donderdag 19 december zelf ook een keynote rond een thema dat ons allemaal aanbelangt en waar we bij BESA erg mee bezig zijn: veiligheid op tijdelijke en mobiele bouwplaatsen.

Wil jij er ook graag bij zijn? BESA-leden genieten van een korting van 10% bij de reservatie van een stand. Ook als je ondertussen al standruimte had gereserveerd geldt deze korting. Vergeet dus zeker je BESA lidmaatschap niet te vermelden bij je reservatie!

Het inschrijvingsformulier vind je hier.

Wil je toch graag meer info? Die vind je hier: https://eventure.pro