UITNODIGING AI4Events Slotevent – 19/06

Hoe, waar en wanneer zal artificiële intelligentie ook de eventsector veranderen? Met het project AI4Events wil HOGENT de nodige inzichten en antwoorden brengen. Op 19 juni wordt het platform gelanceerd.

Hoe, waar en wanneer zal artificiële intelligentie ook de eventsector veranderen? Het is een vraag die velen zich stellen. Met het project AI4Events wil HOGENT de nodige inzichten en antwoorden brengen. Na 2 jaar is het platform klaar en kan het worden gelanceerd. Dat willen we uiteraard niet ongemerkt laten voorbijgaan.

HOGENT en Event Confederation nodigen je graag uit op het lanceringsevent op maandag 19 juni. Er wacht ons een inspirerende totaalsessie met inzichten omtrent AI: zo krig je een demo van de resultaten, worden enkele innoverende usecases voorgesteld, en komen vervolgens enkele gastsprekers aan het woord voor bredere inzichten.Tot slot besluiten we met het AI4Events-team formeel het project op de aansluitende receptie.

Praktische info

Programma:

  • 16u00 – Onthaal
  • 16u30 – Officieel programma
  • 18u30 – Afsluitende receptie

Opening door burgemeester Stad Gent Mathias De Clercq
Lancering door Jo Brouns – Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw
Presentatie Roadmap
Usecases
Wat met Intellectual Property in AI?

Voertaal van het evenement is het Nederlands.

Adres:

Het slotevenement vindt plaats in gebouw T van de HOGENT-campus Schoonmeersen
Het adres van gebouw T is Voskenslaan 364A, 9000 Gent.

Registratie:

Deelname is gratis. Gelieve wel je aanwezigheid te bevestigen via deze link. Na registratie ontvang je een bevestiging. Kort voor het event mag je dan alle praktische info verwachten.
Klik hier om het slotevenement alvast toe te voegen aan je kalender.