Tomorrowland start feestjaar met unieke expo

Tomorrowland bestaat dit jaar twintig jaar en dat moet uiteraard gevierd worden! Het feestjaar wordt ingezet met een tentoonstelling rond het iconische festival op de plek waar het allemaal begon: op de Schorre in Boom.

Tomorrowland kan terugkijken op twintig jaar vol liefde, mooie vriendschappen en magische herinneringen, en natuurlijk fantastische muziek. Het iconische festival werd voor het eerst georganiseerd in 2005 en heeft zich de afgelopen twee decennia ontwikkeld tot een van 's werelds meest opmerkelijke wereldwijde muziekfestivals en een waar wereldwijd fenomeen dat mensen uit alle hoeken van de wereld met elkaar verbindt. Alle genres van elektronische dansmuziek komen aan bod, met honderden DJ’s en artiesten en meer dan 16 verschillende podia.

Tijdens deze unieke Tomorrowland Expo ‘A Trip down Memory Lane’ maak je een reis door de tijd en kan je de evolutie zien die het festival doormaakte van 2005 tot vandaag. En je kan meteen ook de allernieuwste Tomorrowland-projecten ontdekken.

Nu de lente aanbreekt kan je er bovendien een fijne dagtrip van maken voor jong en oud, want je kan ook de prachtige kunstinstallaties in De Schorre bewonderen, zoals de iconische One World Bridge, de betoverende Stairway to Unity en het Magische Trollenbos.

Later dit jaar volgt dan uiteraard de jubileum-editie van het festival met als festivalthema 'LIFE', de opvolger van het thema 'Elixir of Life' uit 2016. Tomorrowland vindt plaats in de weekends van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli en verwelkomt 400.000 People of Tomorrow uit meer dan 200 landen. Alle tickets zijn al uitverkocht.

Meer info:

  • Data: van 1 april 2024 tot 2 juni 2024
  • Locatie: Congrescentrum De Pitte, De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom
  • De toegang is gratis.
  • https://expo.tomorrowland.com/nl