LAST CALL! BESA Meet The Members 23/03

Een goede crew start bij een goede opleiding. Daarom hebben we het tijdens BESA Meet The Members op 23/03 samen met Chris Van Goethem over opleidingsmogelijkheden voor event technici in Vlaanderen. Ook werkplekleren bij de AV-bedrijven zelf komt aan bod. En als kers op de taart krijgen we een kijkje achter de schermen bij het grootste attractiebedrijf ter wereld. Jij komt toch ook?

Nu het vinden van goede crew zo moeilijk blijkt, wordt een gedegen opleiding belangrijker dan ooit. Daarom hebben we Chris Van Goethem gevraagd om tijdens onze Meet The Members op 23 maart bij The Fungroup/Dinner In The Sky een overzicht te geven van de verschillende opleidingsmogelijkheden voor toekomstige event technici geluid, licht, video enz. … die er zijn in Vlaanderen – en dat zijn er meer dan we denken!

Speciale aandacht gaat ook naar werkplekleren., waarbij event technici in de dop het klappen van de zweep leren op de werkvloer, in onze bedrijven zelf. Heel interessant voor AV-bedrijven die het moeilijk hebben om goede technici te vinden, want zo kan je de mensen die je mee hebt helpen opleiden misschien meteen ook in huis houden.

Chris Van Goethem is een expert op het vlak van podiumtechnieken. Hij is de drijvende kracht achter de afdeling Podiumtechniek van het RITCS School of Arts van de Erasmushogeschool Brussel. Ook de veelbelovende nieuwe graduaatsopleiding Podium- en Eventtechnieken (licht, video, geluid en podiummechanica) die volgend academiejaar start aan het RITCS en/of Koninklijk Conservatorium Antwerpen komt uiteraard aan bod.

Na dit eerste gedeelte krijgen we vervolgens een backstage tour bij The Fungroup/Dinner In The Sky, één van de succesvolste eventbedrijven die ons land rijk is. We leren uit de eerste hand hoe een klein Belgisch bedrijf niet alleen een plek heeft kunnen veroveren in de internationale entertainment scene maar daar ook groot is geworden en krijgen een kijkje achter de schermen van het grootste attractiebedrijf ter wereld.

En uiteraard voorzien we ook gelegenheid te over om te netwerken met collega’s, met een hartig hapje en dito drankje om de innerlijke mens niet te vergeten.

Wil je er graag bij zijn op 23 maart? Schrijf je dan als de wiedeweerga in via deze link: https://shop.b-esa.be/nl/product/meet-the-members-bij-the-fungroup/

Programma:

  • 18u00 onthaal
  • 18u30 gastspreker Chris Van Goethem (RITCS)
  • 19u30 backstage tour The Fungroup/Dinner In The Sky
  • 20u30 networking met een hapje en een drankje

Voor het FUN gedeelte organiseren we om 17u00 eerst een Algemene Vergadering waar we jullie ook graag op uitnodigen. We stellen er met veel plezier onze nieuwe Raad van Bestuur voor.

Praktische details – BESA Meet The Members@The Fungroup/Dinner In The Sky:

  • Donderdag 23 maart van 16u30 tot 22u00 (van 16u30 tot 18u00 Algemene Vergadering (optioneel), van 18u00 tot 22u00 avondprogramma met talk en bedrijfsbezoek)
  • Einde voorzien om 22u00.
  • Place to be: The Fungroup, De Weven 14, 3583 Beringen. Bereikbaarheid: https://goo.gl/maps/Ddnpbn9UdF36Moq79
  • Het event is gratis voor BESA-leden maar je moet je wel registreren. Wil je graag je collega’s meebrengen? Dat kan! Schrijf ze gewoon allemaal in.
  • Niet-BESA-leden betalen 20 EUR exclusief BTW.
  • Inschrijven via https://shop.b-esa.be/nl/product/meet-the-members-bij-the-fungroup/

Foto Chris Van Goethem: Peter Dejongh op  www.podiumkunsten.be. Foto Dinner In The Sky: The Fungroup/Dinner In The Sky.