Jobs jobs jobs. Nu ook op de website van BESA.

BESA lanceert een vacaturedatabank op haar website. Zo krijgen de leden een extra kanaal om de juiste eventprofielen aan te trekken. Geen overbodige luxe in deze tijden van schaarste op de arbeidsmarkt.

Nu de coronapandemie op zijn retour lijkt is het voor de meeste sectoren alle hens aan dek. Dat is niet anders in de eventsector waar het bovendien nog extra behelpen is nu zoveel goede mensen de sector hebben verlaten om in de bouw of andere sectoren te werken die minder te lijden hadden onder de crisis.

Niet alleen is de sector oververhit nu zoveel evenementen moeten worden ingehaald – alles lijkt wel op hetzelfde moment te worden georganiseerd – het blijkt bijzonder moeilijk om genoeg mensen te vinden om al die producties tot een goed einde te brengen. De schaarste op de arbeidsmarkt laat zich in de eventsector voelen in nijpende tekorten bij alle profielen: chauffeurs, tentenbouwers, technici, helping hands, event managers, …  

Alle beetjes helpen om de juiste mensen aan te trekken en daarom krijgen de BESA leden nu een extra kanaal om hun vacatures te posten en dat helemaal gratis. De nieuwe vacaturedatabank op de website van BESA wil een hulpmiddel zijn in de zoektocht naar de juiste man/vrouw op de juiste plaats.

Iedereen die lid is kan twee vacatures online hebben staan en Golden Members krijgen er nog vier extra bij. Het volstaat om simpelweg het online vacatureformulier  in te vullen: https://b-esa.be/nl/leden/vacature-insturen. Dit vraagt slechts 2 minuutjes van je tijd!

Ben je nog geen lid maar wil je ook graag je vacatures posten, dan kan je natuurlijk nog altijd lid worden om van dit voordeel gebruik te maken.

Photo by Pixabay.