Daar is de zon, daar is het BESA zomermagazine!

Na het succes van ons Wintermagazine afgelopen winter, zit er nu een tweede editie van ons papieren BESA magazine in de brievenbus. Heb je het Zomermagazine niet gekregen? Geen probleem, je vindt het hier!

Met ons Zomermagazine geven we meteen de aftrap van het drukke zomerseizoen en het veelbelovende najaar. Veelbelovend inderdaad, want behalve veel werk op de plank voor onze bedrijven is het ook een najaar vol inspirerende events voor event professionals. Meer daarover vind je in dit Zomermagazine.

We timmeren ondertussen nog steeds hard aan de weg. Het gaat niet altijd even snel vooruit, maar er worden wel degelijk stappen gezet. Denk hierbij aan het dossier Paritair Comité maar evengoed aan het memorandum dat we, met de verkiezingen van 2024 in aantocht, samen met de andere eventfederaties van de Event Confederation en met de hulp van onze leden aan het opstellen zijn om de noden van onze sector onder de aandacht te brengen (én te houden) van onze politici. Het is nog een beetje te vroeg om te oogsten, maar de zaadjes zijn alvast ontkiemd!

Om de Franse schrijver Albert Camus te parafraseren: we hopen dat deze herfst een tweede lente mag worden, met veel jobs en fijne evenementen om naar uit te kijken. We wensen jou en je collega’s dan ook een fantastische zomer en dito najaar toe.

Heb jij het BESA Zomermagazine niet in je bus gekregen en wil je het wel graag ontvangen? Geef een seintje aan Petra (petra@b-esa.be) en we sturen je met veel plezier een exemplaar.

Foto: Garon Piceli, Pexels.