Veldeman

Veldeman Structure Solutions is, met meer dan 40 jaar ervaring, marktleider in de ontwikkeling, productie, verhuur en verkoop van tenten en structuren. Een bedrijfs- of privéfeest, beurs, opendeurdag, VIP-dorp, festival, … Veldeman zorgt steeds voor een creatieve en innovatieve invulling. Het gamma is zeer uitgebreid, de tentstructuren veilig, esthetisch en verrassend. Van de kleinste partytent tot de grootste constructie, met een puntdak, gebogen dak of zadeldak, met vloer, vensters, deuren of andere accessoires: voor elk evenement biedt Veldeman een unieke overdekte oplossing.

Het vakkundige events team denkt mee en maakt voor elke organisatie een voorstel op maat. Chique, modern, klassiek,… alles kan. Dankzij de totaalaanpak hoeft men zich geen zorgen meer te maken. Veldeman zorgt indien gewenst ook voor vloeren, verwarming en airco, verlichting, stroomvoorziening, stoffering, tapijt, toiletten, groenvoorziening, inrichting, … Stiptheid wordt hoog in het vaandel gedragen: Veldeman doen écht wat het belooft.

De tenten van Veldeman staan bekend om hun hoge kwaliteit aan een betaalbare prijs, omdat het volledige ontwerp- en productieproces in-house uitgevoerd en opgevolgd wordt. Veiligheid staat centraal: Veldeman is VCA** gecertificeerd. De structuren voldoen aan de strengste en meest recente Europese bouwnormen.

Het veelzijdige assortiment, de knappe designs, hoogwaardige materialen en professionele totaaloplossingen maken van Veldeman de ideale partner voor een onvergetelijk evenement.

Adres
  • Wijshagerstraat 17
  • 3960, Bree
Contact
Volg Veldeman