The Fungroup

The Fungroup is gespecialiseerd in de verhuur van de meest originele en vernieuwende attracties die jouw event absoluut de nodige fun zullen bezorgen en je gasten zullen verrassen met unieke ervaringen.

Wij gaan graag de uitdaging aan om uw eigen ideeën op een creatieve manier te realiseren waarbij geen enkel idee voor onze te gek, te groot of te zwaar is.

Veiligheid vormt één van de belangrijkste aandachtspunten in onze dagelijkse werking. Al onze attracties beschikken dan ook over de hoogste veiligheidscertificering.

Benji-Fun is de verhuurder van extreme attracties en heeft alles in huis om om jouw evenement tot een groot succes te maken en het adrenalinepeil flink te laten stijgen!

Hier vind je extreme attracties waarvoor een flinke dosis lef een basisvereiste is.

Kick jij op de meest spraakmakende en extreme attracties ter wereld? Wil jij niets liever dan een spectaculaire belevenis op duizelingwekkende hoogte of met hartversnellende snelheid? Benji-Fun heeft het allemaal. No guts, no glory!

Concert, popevenement of modeshow? Maak je evenement uniek en compleet met Rent-a-Stage. Hier huur je je mobiele podia, side-wings, regie accommodatie, catwalk, podiumaankleding en alle andere onderdelen die je nodig hebt om er een daverend succes van te maken. Ook het opbouwen en afbreken ervan laat je eenvoudig aan ons over. En wil je net even iets anders? Dan is het mogelijk om je podium of tent naar wens te personaliseren.

Als het ietsje specialer, exclusiever en buitengewoner mag zijn, brengen wij jou daar waar the sky the limit is!

Spectaculair dineren op een hoogte van 50 meter terwijl je op culinair topniveau verwend wordt en geniet van een fenomenaal uitzicht op de omgeving?

Of liever het meest unieke concert ooit beleven op hemelse hoogte, samen met 29 andere muziekliefhebbers?

Met Events in the Sky bezorgen wij jouw gasten een onvergetelijke ervaring, hoog in de hemel! Een magisch moment wat niet snel vergeten zal worden!

Adres
  • De Weven 14
  • 3583, Beringen
Contact
Volg The Fungroup