Protection Unit

Protection UNIT is een 100% Belgisch beveiligingsbedrijf opgericht in 2008.

Zijn GUARDING dienst biedt een volledig scala aan oplossingen voor alle activiteitensectoren: Static UNIT – Mobile UNIT – Dogs UNIT – Event UNIT – Airport UNIT – Drones UNIT – Vision UNIT.

Al meer dan 10 jaar is Protection UNIT een referentie als beveiligingsoperator in de evenementensector, met festivals (Pukkelpop, Les Ardentes, Dour Festival, Les Francofolies de Spa) en sportevenementen (Standard de Liège , Royal Antwerp FC, RSCA, circuit van Spa-Francorchamps, Zolder).

Sterke waarden:

SERVICE EN VRIENDELIJKHEID

Dankzij zijn service en vriendelijkheid heeft Protection UNIT zich van meet af aan onderscheiden op het vlak van operationele uitmuntendheid. Het is een concept uit de horecasector dat voor ons een dagelijkse realiteit is in de praktijk, in onze relaties met onze klanten en voor de interne werking van onze teams. Een authentieke en oprechte service, met aandacht voor details, een vriendelijke ontvangst, duidelijke instructies met een glimlach: voor ons zijn dat de elementen die het verschil maken.

VERTROUWEN EN INTEGRITEIT

Dit zijn twee essentiële waarden waaraan ook onze klanten en partners groot belang hechten. Onze eerlijkheid en integriteit boezemt vertrouwen in, maar ook respect.

ONBERISPELIJKHEID EN UITMUNTENDHEID

De medewerkers van Protection UNIT staan bekend om hun expertise en ervaring en garanderen onze klanten zo een hoogwaardige dienstverlening. 

LUISTERBEREIDHEID EN AANPASSINGSVERMOGEN

Luisteren is goed. Maar luisteren en je aanpassen is nog beter! We leren al onze medewerkers hoe belangrijk aanpassingsvermogen is, om onze diensten verder te ontwikkelen en de tevredenheid van onze klanten nog te vergroten. Ze moeten dan ook openstaan voor veranderingen in onze manieren van werken en die van onze klanten.

AGILITEIT

Agiliteit is een van de grootste troeven van Protection UNIT: responsiviteit, polyvalentie, autonomie, proactiviteit.

Adres
  • Route du Condroz 119
  • 4031, Liège
Contact