Production Resource Group (PRG) is een leidinggevende dienstverlener voor de evenementensector en werkt samen met verschillende soorten klanten zoals agentschappen, bedrijven, televisiezenders en organisatoren van evenementen.

In het gamma diensten van PRG zit alles van ondersteuning tijdens de ontwerpfase, planning- en de implementatiestadia tot het leveren van audiovisueel materiaal en de uitvoering van het project. Ons team heeft een diepgaande vakkennis, ze voorzien de benodigdheden en reageren op de specifieke eisen van elke cliënt en ze verzekeren een creatieve en professionele uitvoering voor elk evenement. PRG beschikt ook over de grootste materiaalstock ter wereld.

In België heeft PRG twee vestigingen, één in Tildonk en één in Brussel. We kunnen steunen op meer dan 35 jaar ervaring in de sector, zowel nationaal als internationaal, en we hebben ook talrijke excellente referenties in alle segmenten van de evenementensector.

In België alleen al heeft PRG een honderdtal professionele medewerkers in dienst voor verschillende aspecten binnen de evenementensector. Daarnaast beschikken we over een groep van meer dan 150 freelance experten met wie we regelmatig samenwerken.

Op internationaal niveau heeft de Production Resource Group meer dan 3 000 werknemers die actief zijn in meer dan 40 filialen over de hele wereld.

,
Adres
  • Industriezone Hambos Vaartdijk 6
  • 3150, Tildonk
Contact