P.A.S. Security

P.A.S. is een bewakingsonderneming die ontstaan is uit de samenwerking van enkele mensen met jarenlange ervaring in verschillende onderdelen van de bewaking sector. Sommige agenten hebben reeds meerdere jaren verantwoordelijke functies bij verschillende grote en kleinere organisaties en evenementen. Andere agenten hebben dan weer veel ervaring in goederenbewaking met of zonder hond.

P.A.S.  is bevoegd bewakingstaken uit te voeren volgens de wet op de bewakingsondernemingen en interne bewakingsdiensten onder vergunningsnummer 16.1141.07 volgens Ministerieel Besluit d.d. 14/07/2010 toegekend door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken, gecontroleerd door Algemene Directie Veiligheids- en Preventiebeleid, Directie Private Veiligheid.

Onze bewakingsagenten zijn de aangewezen personen om de orde te handhaven en de veiligheid te verzekeren op een vriendelijke, menselijke maar toch kordate manier.

Wij zorgen voor een veilig verloop van zowel zakelijke evenementen (bv. Beurzen, VIP- en bedrijfsfeesten, …) als publieksevenementen (bv. Festivals, fuiven, opnames, …) en dit door niet enkel de juiste mensen op de juiste plaats te zetten maar ook door kwaliteit en de voordeligste oplossing te bieden.

P.A.S. werkt volgens een hiërarchische structuur, waarbij u als klant rechtstreeks in contact staat met onze postoverste.

WAAR KUNNEN BEWAKINGSAGENTEN VAN P.A.S. EEN MEERWAARDE BETEKENEN VOOR UW EVENEMENT?

Goederenbewaking (met of zonder hond) tijdens de opbouw/afbraak (podium, elektriciteit, constructies, …)

Toegangscontrole

Mobiele interventieploegen

Doorgangs- & ticketcontrole

Vrijhouden van door- en nooduitgangen

Adres
  • Derbystraat, 19
  • 9160, Lokeren
Contact