Losberger De Boer

Losberger De Boer is marktleider in de verhuur van volledig ingerichte tijdelijke locaties voor (grote) internationale evenementen en voor bedrijven. Losberger De Boer levert turn-key (sleutel-op-de-deur) accommodaties op elke mogelijke locatie.

Van het met eigen handen bouwen van circus- en feesttenten in respectievelijk Heilbronn en Hensbroek, tot het realiseren van een tijdelijke terminal op Schiphol, het bouwen van productiehallen voor bedrijven en het plaatsen van grootschalige hospitalityruimte bij de Olympische Spelen en het WK Voetbal.

We gaan voor de hoogste klanttevredenheid. Het is onze drijfveer om een betrouwbare, inventieve, professionele en betrokken partner te zijn. Wij zijn hier om de beste oplossing te bieden voor uw uitdagingen en ons doel is te zorgen dat u uw doelstellingen behaalt.

De Boer is sinds juli 2017 onderdeel van Losberger De Boer, een van de toonaangevende wereldwijde aanbieders van volledig geïntegreerde tijdelijke en semi-permanenten ruimteoplossingen.

De verschillende activiteiten van Losberger De Boer op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn gebundeld in het programma “covering tomorrow’, waarin People, Planet en Performance allen een plek hebben.

Losberger De Boer is ISO 9001:2015 gecertificeerd en bewaakt en verbetert haar processen door middel van regelmatige controles.

Adres
  • Industrieterrein Kanaal-Noord 1303
  • 3960, Bree
Contact
Volg Losberger De Boer