Hels

Problemen bestaan niet, enkel uitdagingen. Met dit gedachtegoed gaat Hels Logistics telkens opnieuw aan de slag om uw evenement van de best mogelijke ondersteuning en diensten te voorzien. 

Het is met dezelfde grenzeloze energie dat ze net The Academy hebben gelanceerd, een samenwerking tussen Hels en Ultimate Services, en jouw nieuwe partner voor event crew en logistiek die de regels van het spel zal veranderen. 

Hels werkt vanuit Gent en voorziet logistieke ondersteuning en oplossingen, gaande van catering en algemene ondersteuning tot de opbouw van beursstanden, meubels, geluid en licht. Ultimate Services focust op het leveren van topcrew voor uw evenement en werkt vanuit Antwerpen. 

In The Academy trainen beide bedrijven studenten en mensen die nieuw zijn in de sector. Ze vormen teams met meer ervaren crew op verschillende projecten zodat u kan focussen op de belangrijkere delen van de productie. Behalve de interne opleiding worden ook geregeld externe vormingen georganiseerd om mee te zijn met nieuwste trends en technieken, maar ook om de veiligheid op de werkvloer te garanderen.

Kortom, Hels en de Devils zijn de ideale troeven voor logistieke uitdagingen en oplossingen van uw organisatie of evenement.

Adres
  • Ambachtsweg 34
  • 9820, Merelbeke
Contact