HD Ledshine

Verhuur en verkoop van LED toepassingen: LED walls – Mobiele LED trailers – LED applicaties

Verdeler & Service Center Europa van Magnimage Video Processors – Verdeler & Service Center Benelux Dicolor LED Tiles

HD Ledshine bestaat sinds 2012 als onderdeel van de Globe Show Center Group. Met meer dan 30 jaar ervaring in de entertainment- en evenementensector richtten Tony Winter en Emly Starr deze divisie op, die gespecialiseerd is in LED schermen en LED toepassingen.

Het bedrijf zet vooral in op kwaliteit en klantgerichtheid. Op die manier biedt HD Ledshine meer dan enkel het verhuren van schermen: het team gaat voor cocreatie en werkt samen met de klant unieke concepten uit.

Verder is HD Ledshine ook Europees distributie- en servicecenter van videoprocessor producent Magnimage en eveneens van LED producent Dicolor. Het team zet dus niet alleen in op verhuur, maar eveneens op verkoop, diensten na verkoop en opleidingen in de vorm van LED workshops.

Wat productaanbod betreft zet het bedrijf zowel in op Indoor als Outdoor schermen, alsook op mobiele LED units (vanaf 24m²). In februari 2018 komt HD Ledshine met een wereldprimeur: het grootste en beste mobiele LED scherm ter wereld 144m² – 16 meter breed, 9 meter hoog in bijna 4K resolutie.

Adres
  • Fabriekstraat, 6
  • 9470, Denderleeuw
Contact