Guestflow

Het one-stop-shop agentschap Guestflow is opgericht door professionals uit de event -en betaalsector. Door zijn know-how en bundeling van krachten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over betaalterminals, kassa’s en elektronisch betalingen. Wij verhuren van één dag tot een gans seizoen.

Guestflow helpt u met alle administratieve verplichtingen voor een snelle kaartaansluiting zodat uw bancontact en kredietkaart transacties vlot op uw bankrekening worden gestort aan lage transactiekosten. We leveren binnen de 48 uur een betaalterminal met 4G simkaart.

Guestflow regelt een eventkassa voor elke type product of dienst (jetons, inkom, waarborg, food & beverage) met een directe betaalkoppeling zodat de betaling met de bankkaart vlot verloopt. De kassa wordt geleverd klaar voor gebruik. De rapportage vindt men real-time via de backoffice.

Guestflow biedt ook de mogelijkheid om waarborgen -die voor herbruikbare bekers aangerekend worden – vlot terug kan gestort worden op de bankkaart van de bezoeker ! Hierdoor spelen we in op prangende nood bij vele openlucht organisaties die moeten voldoen aan de nieuwste wetgeving (Guestflow was aanwezig op de OVAM conferentie).

Doelgroepen : Muziek -en cultuurfestivals, pop-up bars, foodtrucks & vaste locaties (café & clubs)
Website : www.guestflow.be/kassa
Contactformulier : www.guestflow.be/contact
Contact: Kristof Waelkens hello@guestflow.be whatsapp +32 471 30 20 20

,
Adres
  • Dublinstraat 31 B4
  • 9000, Gent
Contact