Eventure

Eventure, dé vakbeurs voor de eventsector

Op 18 en 19 december 2024 is er in Waregem Expo dé nieuwe vakbeurs voor de eventsector. Eventure is hét tweedaagse B2B-event dat volledig gewijd is aan ondernemen en netwerken Op Eventure sta jij als exposant in de spotlights, klaar om direct in contact te treden met zowel gevestigde namen als opkomende spelers uit de eventsector. Eventure fungeert als jouw ultieme etalage, waar je de kans krijgt om jouw meest recente producten en diensten te presenteren aan een gevarieerd publiek van bedrijven en bezoekers.
Eventure biedt een gezellige omgeving waar exposanten samenkomen, direct in contact komen met zowel nieuwe als bestaande organisatoren, persoonlijke zakelijke relaties opbouwen en de kern van ondernemerschap ervaren. Bij Eventure draait alles om de kracht van connectie.
Op Eventure bieden we organisatoren van events een divers en compleet aanbod aan toeleveranciers. Als organisator vind je op Eventure alles om jouw event (groot of klein) naar een hoger niveau te tillen.

Op Eventure verwelkomen we 3 belangrijke bezoekersgroepen:

  • Organisatoren, eventbureaus, … die fulltime bezig zijn met het organiseren van evenementen.
  • Semi-professionals, mensen die naast hun dagelijkse bezigheden één of meerdere events per jaar organiseren.
  • Corporate eventmanagers, personen die binnen de bedrijven de taak hebben om personeelsfeesten, teambuildings, klantenevents, seminaries, meetings en dergelijke te organiseren.

Op vandaag tekenden al vele collega’s in ( https://eventure.pro/exposanten ), ben jij de volgende?

Grijp deze unieke kans en reserveer tijdig je stand.

Adres
  • Zuiderlaan 26
  • 8790, Waregem
Contact
Volg Eventure