Cover Flooring

Normen en waarden worden op elkaar afgestemd om one big family te vormen: een dynamisch, efficiënt en professioneel team, dat zin heeft om met uw project aan de slag te gaan en zijn grenzen letterlijk en figuurlijk voor u te verleggen.

Met creatieve, innovatieve vloerbekleding zorgt Cover Flooring ervoor dat uw evenement naar een hoger niveau getild wordt.

Uw bezoekers ervaren een wow-gevoel zodra ze binnenstappen in die fascinerende wereld. Een unieke aankleding kenmerkt immers een geslaagd event en creëert een buitengewone beleving voor iedere bezoeker. Het is de eyecatcher van de avond én blijft nog een hele tijd nazinderen.

Cover denkt met u mee, zodat men samen een stapje verder kan gaan.

Begeleiding bij iedere stap en de mogelijkheid om de ecologische voetafdruk van uw event te verkleinen dankzij de recyclage-mogelijkheden van Cover, dat is the extra mile.

Het Cover-team loopt deze extra mile snel en efficiënt, zonder het einddoel uit het oog te verliezen: u het mooiste evenement bezorgen.

U hoeft zich geen zorgen te maken. Uw vragen zijn voor Cover een uitdaging.

Het creëren van innovatieve vloerdecoratie is immers de trots van Cover. Volgens uw wens, innovatief, duurzaam, flexibel,… met een ervaren team en kwalitatieve materialen.

De wensen van de klant staan honderd procent voorop. We zorgen graag voor een open, eerlijke, enthousiaste en warme sfeer.  Want dat is wie we zijn en dat is hoe we willen werken. In de nieuwe naam én in de nieuwe slogan komt dat perfect tot uiting: ‘We’ve got you covered’!

Wil je graag op de hoogte blijven? Zeer binnenkort kan u terecht op onze nieuwe website: www.coverflooring.com.

Adres
  • Hoogveld 90
  • 9200, Dendermonde
Contact
Volg Cover Flooring