Boxrentals

De walkietalkie kraakt. Stilte op set.
De artiest staat klaar. Muziek start, spanning in het publiek.

Vijf, vier, drie … …

Epische scenes, legendarische optredens of events waar tienduizenden jaren later nog over spreken, ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze worden mogelijk gemaakt door op details te letten. Door klein te denken en groots te handelen. Door perfectie na te streven, afspraken na te komen, altijd en overal kwaliteit te willen, mee te denken en door te ondersteunen waar nodig. Dat geldt trouwens net zo goed voor kleinschalige pop-ups, bedrijfsevents, opendeurdagen, feestjes of de opening van een winkel.

Van de stoel op set tot de koffiemachine backstage, van de verlengkabel tot de make-up en kostuum trailer. Klein, groot, gespecialiseerd of algemeen, uniek of ‘iedereen heeft er eentje in de garage liggen’, alles heeft impact. Alles is belangrijk. En alles komt van BOXrentals, want in die garage heeft natuurlijk niemand er iets aan.

Ervaren
Wij kennen de sector. We weten dat het geen goed teken is als je gevraagd wordt het walkietalkie-kanaal te veranderen. We hebben de druk ervaren, de lange dagen gevoeld, budgetten zien verminderen en mensen zien twijfelen. Maar, we kennen ook het vuur, de passie, de positieve nervositeit en het opperste geluk, de inventiviteit van de crew en het altijd blijven zoeken naar oplossingen.

BOXrentals: oplossingen op maat
BOXrentals heeft een ondersteunende rol in elk succesverhaal. Op set, backstage, bij kleine, middelgrote en grote organisaties, als het uitzonderlijk mag maar net zo goed en graag als het gewoon kan.

We werken op maat. We zien mogelijkheden. We geloven in duurzame, circulaire oplossingen. In service en kwaliteit. We houden van dingen die werken, stoelen die goed zitten en koffie die niet smaakt alsof de koffiemachine dringend een onderhoudsbeurt mag krijgen, van crew- en artiestenfaciliteiten die perfect in orde zijn maar ook van de juiste wegwijzers en gaffer tape die kleeft.

BOXrentals garandeert al die zaken die eigenlijk als vanzelf perfect zouden moeten functioneren, aanwezig zijn, werken en ondersteunen. De evidenties-die-niet-evident-zijn. Wij zorgen voor de basis zodat u aan het eindresultaat kan denken en mag dromen van grootse dingen. Binnen het budget, hé. Altijd binnen het budget.

Adres
  • Steenweg Op Waarloos 63/a19
  • 2840, Rumst
Contact