360 Events

Een dynamisch team van professionals

360 Events is niet zomaar een evenementenbedrijf. Het is een gespecialiseerd podiumbouwbedrijf met professionele podiumbouwers en gepassioneerde freelancers. Het team ademt creativiteit, toewijding en vakmanschap, waardoor ze hoogwaardige podia, Layher structuren en concertdaken leveren.

Onze passie voor uitdagingen

360 Events deinst niet terug voor een uitdaging. Of het nu gaat om intieme bijeenkomsten of grootschalige evenementen, hoe complexer, hoe leuker het team het vindt. Ze gaan zowel nationaal als internationaal tot het uiterste om uw project tot een succesvol evenement te maken.

Certificaten en flexibiliteit

Intern beschikt 360 Events over alle benodigde certificaten en rijbewijzen. Door de flexibiliteit en licenties van het eigen team zijn ze zelden afhankelijk van externe partijen. Dit stelt ze in staat om snel en efficiënt te handelen, wat uw evenement ten goede komt.

Kernwaarden: toewijding, discipline, veiligheid en kwaliteit

Bij 360 Events hechten we veel waarde aan toewijding, discipline, veiligheid en kwaliteit. Uw deadlines en budgetten worden ten allen tijden gerespecteerd. We zijn er voor u, elke stap van de weg.

Laat ons u upgraden

360 Events biedt graag net dat tikkeltje meer. Ze werkt op maat van iedere klant met een uiterst persoonlijk contact. Haar kwaliteit, professionele oplossingen en klantenservice zullen uw evenement naar een hoger niveau tillen.

Laat 360 Events uw partner in success zijn.

,
Adres
  • Kraanstraat 11
  • 2970, Schilde
Contact