2FD Live Productions & Events

Met meer dan 20 jaar muzikale ervaring hebben wij 2FD in het millenniumjaar opgestart. 2FD heeft zich heel snel ontwikkeld tot de betere professionele klank- en lichtverzorger voor allerlei evenementen. Dit PA-bedrijf heeft een duidelijke bedrijfsfilosofie: wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste! Wij specialiseren ons vooral in evenementen waar live-werk centraal staat. Alleen de beste mensen en het beste materiaal. Wij bieden dan ook professionele kwaliteit en een nooitgeziene flexibiliteit aan.

Kwaliteit wil ontegensprekelijk zeggen: een uitstekende klank alsook de gepaste belichting, maar voor ons betekent dat nog veel meer: een aangepast geluidsniveau, alle veiligheidsvoorzieningen, discreet en proper opstellen, een goeie voorbereiding en flexibel kunnen inspelen op de wensen van klant en artiest.

Wij maken daarom graag tijd voor u vrij! 

Wij pronken graag met onze mooiste opdrachten, maar kwaliteit is geen kwantiteit. Van het kleinste tot het grootste evenement staan wij voor u klaar. Een jeugdhuis, een schoolvoorstelling, theater, cultureel centrum? Of wil u het grootser aanpakken?

Dan bent u in al deze gevallen aan het juiste adres. Bij ons steeds maatwerk, precies wat u echt nodig heeft: 2FD

Adres
  • Iepersestraat 108A
  • 8500, Kortrijk
Contact