We are House of Hospitality: een unieke coalitie in de eventsector

Maak kennis met House of Hospitality. Zes kleppers uit de event- en hospitalitywereld bundelen de krachten. Ook BESA member Hels maakt deel uit van deze unieke coalitie.

Flying Service, Blackfisk, Kitchenstaff, Mira Event Support, Djobz en Hels verenigen hun expertise en passie met als doel om de ervaring van bezoekers en gasten naar een buitengewoon niveau te tillen.

Elk bedrijf in de coalitie heeft een eigen unieke focus binnen de event- en hospitalitysector en samen bieden ze een breed scala aan diensten en expertise. Van het opleiden en uitsturen van flexibele werkkrachten tot culinaire en logistieke ondersteuning voor allerhande evenementen. De samenwerking is een logische stap. Door zeer regelmatig aan gezamenlijke projecten te werken, werden medewerkers van deze bedrijven praktisch collega’s, ook al opereerden ze onder verschillende bedrijven. Die bedrijven begonnen stilaan hechter samen te werken, elkaar beter te leren kennen en de processen op elkaar af te stemmen.

Met House of Hospitality wordt de synergie nog beter in de verf gezet door onder dezelfde vlag te varen. Het doel is dat klanten één centraal aanspreekpunt hebben voor hun verschillende behoeften. Dat werkt efficiënter en transparanter.

De samenwerking belooft niet alleen een revolutie in de industrie, maar ook nieuwe mogelijkheden voor groei en innovatie.

Je dient statistieken, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.

https://houseofhospitality.be/