Naar Jeanne d’Arc met BESA-korting!

Deze zomer vormt het Kasteel de Merode in Westerlo opnieuw het sprookjesachtige decor voor een beklijvende musical: Jeanne d’Arc. Mis dit uniek historisch musicalspektakel niet! Je kan deze fantastische voostelling bovendien bijwonen met een mooie BESA-korting.

De zomer van 2024 wordt de zomer van Jeanne d'Arc, het Franse boerenmeisje dat de heldin van Frankrijk werd. Historalia vertelt haar epische verhaal in een fantastisch musicalspektakel, op muziek van Sam Gevers en met liedjesteksten van het talentvolle schrijversduo Jef Hoogmartens en Jelle Cleymans. Wie goed kijkt herkent in Jeanne d’Arc misschien ook Mega Mindy. Lotte Stevens, die de iconische rol van Jeanne d’Arc voor haar rekening neemt, nam in 2021 die rol van Free Souffriau over. Laat je onderdompelen in de pracht van dit 14de-eeuwse kasteel en laat je meeslepen door het epische verhaal van de legendarische Franse heldin.

BESA-leden krijgen op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus de kans om de musical bij te wonen met korting. Exclusief voor BESA-leden hebben we immers voor de voorstellingen op die drie dagen een korting van 10% op alle ticketprijzen afgesproken.

Om te genieten van deze speciale BESA-korting hoef je enkel de code JDABESA in te vullen bovenaan de ticketkeuze bij Promotiecode. Het ticketingplatform past de code dan meteen toe op alle ticketprijzen. De 10% korting geldt voor de totale aankoopprijs, inclusief de reservatiekost. Je kan dus zelf bepalen welk type categorie van stoeltjes je verkiest. Mis dit uniek historisch musicalspektakel niet!


Meer info:

Programma:

  • 18u30: deuren van het domein gaan open. Er is de mogelijkheid om iets te drinken en te eten op het domein. Je kan in de foyer genieten van een drankje of een lekkere hap. Er worden foodstanden voorzien van een culinair niveau.
  • 20u45 stipt: start voorstelling met om 21u35 een pauze van 35 minuten
  • 23u30: einde voorstelling

Locatie:

  • Westerlo – Kasteel de Merode, Polderstraat 51, 2260 Westerlo
  • Gratis parking in de buurt van het kasteeldomein

Tickets: