Lotto Belgium House: supporteren in stijl dankzij Total-E

Vrijdag ging het Lotto Belgium House open, een fantastische ontmoetingsplek voor de fans van onze Belgische Olympische atleten in het hart van de Franse hoofdstad. Het concept werd uitgewerkt door BESA-member Total-E.

Ben je in Parijs voor de Olympische Spelen, dan kan je van 26 juli tot 11 augustus 2024 terecht in het Lotto Belgium House, op een boogscheut van de beroemde Champs Elysées. In opdracht van het BOIC organiseert Golazo hier een geweldig fandorp voor de meer dan 30.000 supporters van de 166 Belgische atleten die gedurende de twee weken dat het sportieve feest duurt in Parijs worden verwacht. Het Lotto Belgium House werd feestelijk geopend in de aanwezigheid van het Belgische koningspaar.

Het Lotto Belgium House is een inspirerende en gastvrije plek. Verspreid over vier verdiepingen vind je hier een sportsbar en restaurant, een fanzone met verschillende activiteiten, ruimte voor partners, hospitality zones, een Team Belgium shop en een areana met een podium voor medailleceremonies en live concerten met Belgische artiesten zoals Natalia, Plastic Bertrand, DJ-en producer C-track, enz. …. Je kan er de actie van onze atleten live te volgen op groot scherm, en de RTBF en de VRT zenden hier ook live hun Olympische sportprogramma’s uit, zoals “Paris by Night” met sportanker Karl Vannieuwkerke, Elodie Ouedraogo en Thomas Huyghe. En uiteraard kan je er genieten van het beste wat onze Belgische gastronomie te bieden heeft, met gerechten van Belgische sterrenchefs en een lekker biertje.

Dit alles werd voor Golazo uitgetekend en ingericht door BESA-member Total-E. Het ontwerp, meubilair, printing, de standenbouw en al het maatwerk komt vanuit Beringen naar de Franse lichtstad om het bestaande iconische gebouw van Les Salons Hoche te transformeren tot de ultieme ontmoetingsplaats voor de Olympische atleten, partners, media en alle fans die de Olympische sfeer in Parijs willen opsnuiven. Goed gedaan, Total-E!

Je dient statistieken, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.

https://sporza.be/nl/2024/07/26/in-beeld-koning-filip-opent-het-belgium-house-in-parijs-de-ontmoetingsplek-voor-alle-belgische-fans~1721996035760/

Meer informatie over het Lotto Belgium House en de activiteiten tijdens de Olympische Spelen Parijs 2024: www.lottobelgiumhouse.be.