Jouw stand op Eventure met BESA-korting!

Op 18 en 19 december kan je terecht in Waregem Expo voor de eerste editie van Eventure, een gloednieuwe, Vlaamse vakbeurs voor de evenementensector. Ben jij ook geïnteresseerd om je eventbedrijf aan een geïnteresseerd publiek te tonen? Reserveer dan snel je eigen stand met een mooie BESA-korting!

Eventure is een gloednieuwe, Vlaamse vakbeurs voor de evenementensector. Dat de sector enthouisast is, bewijst het feit dat zes maanden voor het event al meer dan de helft van de beschikbare standen zijn gereserveerd.

De vakbeurs verwelkomt een brede waaier aan exposanten. Alle soorten leveranciers uit de eventsector zijn welkom: artiesten, aanbieders van teambuildings, venues, AV-bedrijven, leveranciers van herbruikbare bekers, vloerbekleding, meubilair, tenten, toiletwagens, hospitality, enz. … Laat dat net zo’n beetje het overzicht zijn van onze leden! Je kan dan ook met heel wat onder hen komen kennismaken op Eventure en ook BESA en de Event Confederation hebben er een eigen stek.

Wil jij er ook graag bij zijn? BESA-leden genieten van een korting van 10% bij de reservatie van een stand. Ook als je ondertussen al standruimte had gereserveerd geldt deze korting. Vergeet dus zeker je BESA lidmaatschap niet te vermelden bij je reservatie!

Om de volledige eventsector – groot én klein – te bereiken houdt Eventure de drempel om als exposant deel te nemen bewust heel laag. Je kan al instappen vanaf 6m², ideaal voor bijvoorbeeld eventfotografen of DJ’s die niet veel ruimte nodig hebben. Bedrijven die pas gestart zijn in de sector kunnen opteren voor een all-in formule met tapijt, wanden, verlichting en meubilair inbegrepen. Uiteraard kan je ook kiezen voor naakte standruimte en je stand helemaal zelf creatief invullen.

Alle info om je eigen stand te reserveren vind je hier: https://eventure.pro