Groeiplannen? Vraag dan nu je kmo-groeisubsidie aan!

Heeft jouw kmo groeiplannen die aansluiten bij het thema internationalisering, digitalisering, duurzaam en circulair ondernemen of innovatie? Dien dan je project in voor het bekomen van een kmo-groeisubsidie.

De kmo-groeisubsidie is een subsidie van de Vlaamse overheid om kmo’s in Vlaanderen te ondersteunen bij een transformatietraject dat aansluit bij één van deze vier thema’s: digitalisering, duurzaam en circulair ondernemen, innovatie en internationalisering.

De beschikbare middelen worden per thema toegekend aan de best gerangschikte projecten. Wil je weten of jouw groeitraject in aanmerking komt? En ben je benieuwd naar voorbeelden? Bekijk dan snel de themapagina’s op de website van VLAIO.

Sinds 2021 wordt voor deze subsidie gewerkt met competitieve thematische oproepen. In 2024 werden drie oproepen voorzien waarbij telkens meerdere thema’s worden opengesteld (zie oproepkalender). De tweede oproep loopt van maandag 1 juli tot en met zaterdag 31 augustus. Heeft jouw kmo groeiplannen die aansluiten bij één van de vier thrma’s? Dien dan tijdens deze oproep zeker je project in!

Meer informatie & aanvragen: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-groeisubsidie

Photo by Daniel Öberg on Unsplash