Eerste Gault & Millau Event Catering Award 2024 al bekend!

Op 9 september reikt Gault&Millau voor de zesde keer opnieuw Catering Awards uit. Eventcateraars kunnen deelnemen in maar liefst 8 categorieën. De eerste Gault&Millau Catering Award 2024 is intussen bekend. Althans bij Gault & Millau zelf.

Een vakjury beoordeelde op maandag 10 juni het werk van zeven eventcateraars tijdens de Gault & Millau Event Catering Chef of the Year wedstrijd in Hotelschool Gent.

Zeven tweekoppige teams gingen aan de slag en zorgden – op basis van welomschreven richtlijnen qua budget en aantal handelingen bij het uitserveren –  met eigen creaties voor hoogstaande hoofdgerechten.

Ze gingen tegelijkertijd aan de slag met vegetarische gerechten verpakt in een verrassingsbox om een voorgerecht smaak en vorm te geven. En de resultaten waren inderdaad aangenaam verrassend.  Ze illustreerden meteen het hoge niveau van de wedstrijd!

Op de uitslag van de wedstrijd moeten we nog wachten tot september. De  drie ‘primus inter pares’  worden door Gault&Millau bekend gemaakt op maandag 9 september 2024 tijdens de Gault & Millau Catering Awards in Brussel (Maison de la Poste, Tour & Taxis site).

Eventcateraars kunnen nog altijd deelnemen aan de andere categorieën. Inschrijven kan tot 15 juli.

Meer info en inschrijven kan via deze link