Webinar Speerpuntcluster Entertainment Technologie – 27/11

Ben je als bedrijf of non-profitorganisatie (ook) actief in de evenementensector in Vlaanderen? Dan kan je lid worden van de “Speerpuntcluster Entertainment Technologie” en de toekomst van de entertainmenttechnologiesector mee bepalen. Kom er alles over te weten in het gratis webinar van de Event Confederation op 27 november.

Met dit project wil de Vlaamse Overheid van Vlaanderen dé entertainmentregio maken, met een sterk internationaal imago. Tegelijkertijd is het de bedoeling om de sector (eventsector, culturele creatieve sectoren, gaming en media) te versterken en verder te verankeren in de Rupelstreek.

Één van de ambities is om een nieuw Speerpuntcluster Entertainment Technologie (ENT.A) op te richten. Zo’n cluster bevordert de intensieve samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen. Door die samenwerking kunnen nieuwe innovaties sneller ontwikkeld en geïmplementeerd worden.

Samen met het Departement Kanselarij en Buitenlandse Zaken organiseert de Event Confederation op 27 november om 12u00 een gratis webinar over dat Speerpuntcluster Entertainment Technologie voor alle professionals actief in de eventsector. Het webinar is interessant voor alle types van organisaties (vennootschappen + vzw’s), ook al ben je niet dagelijks met dit onderwerp bezig. Er wordt ook voldoende tijd voorzien voor Q&A.

Wil je meer weten over dit clusterinitiatief? Heb je specifieke vragen over de voordelen en mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Schrijf je dan nu in!

Meer info & inschrijven: https://event-confederation.be/academy/webinar-speerpuncluster-entertainment-technologie/

Photo by Johannes Plenio on Unsplash